Ručním mixérem, nastaveným na vysokou rychlost, ušlehejte žloutky a polovinu cukru doběla, až získají krémovou konzistenci. Vysokou rychlostí šlehejte bílky se zbývajícím cukrem, až se začnou tvořit růžky. Vmíchejte ušlehanou šlehačku a následně silnou kávu a čokoládu. Na tác položte 12 hrnků na espreso. Z papíru na pečení vystřihněte pruhy, kterými obalíte hrnky. Musí být tak dlouhé, aby se daly překrýt konce, a tak široké, aby 2,5 cm vyčnívaly nad okraj hrnků. Obalte kusy papíru kolem hrnků a zafixujte pevně pomocí gumičky. Nalijte do hrnků kávovou směs tak, aby sahala těsně pod okraj papíru, a opatrně umístěte na noc do mrazničky. Odstraňte ze zmrzlého cappuccina papír s gumičkou. Poprašte kakaem a servírujte.