Staňte se našimi fanoušky na:

Mrvenica (polévka z mléka)

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sušené houby namočíme asi na dvě hodiny do mléka a pak je ve vodě doměkka uvaříme. Na sádle zpěníme nakrájenou cibulku. Když zrůžoví, přidáme drobenku s paprikou a osmažíme do zlatova. Pak zalijeme vodou, přidáme odvar s houbami, podle chuti osolíme a vaříme asi 15 minut. Před podáváním přidáme 1/4l mléka a již pouze prohřejeme. Jako speciální přísada je tady drobenka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aB |21. dubna 2013
neznám Odpovědět
Konato |17. dubna 2013
Foto hotového jídla by napovědělo víc. Odpovědět
MsGracia |16. dubna 2013
Za to,že nekdo nezná co se vařívalo na Valašsku dříve když nic nebylo,já nemohu. Pro mě je Valašsko úžasné. Bydlím na Valašsku. Odpovědět
Mendy |13. dubna 2013
Jsi trapná.Z které kuchařky jsi to vyštráchala?Tebe bych chtel mít doma.Asi bych umřel hlady a ty by jsi mně četla z kuchařky.... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!