Staňte se našimi fanoušky na:

Můj houbový nákyp

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • mletý pepř
  • nasekaná petrželka
  • 400 g vařených brambor
  • 40 - 50 g másla
  • 300 g pokrájených čerstvých hub
  • 3 cibule (nadrobno pokrájená)
  • 3 vejce
  • 1 kelímek zakysané smetany
  • 2 stroužky česneku (nadrobno pokrájený)

Pracovní postup:

Na másle zpěňte cibuli, česnek a petrželku, přidejte houby a duste doměkka. Brambory a houby navrstvěte do zapékací mísy a přelijte zakysanou smetanou rozmíchanou s vejci, solí a pepřem. Zapékejte ve vyhřáté troubě na střední stupeň.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

HaBo |26. února 2014
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!