Staňte se našimi fanoušky na:

Můj marcipánový rybář

Autor receptu: Lucinka34 (82 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Máslo, sušené mléko, cukr moučka, mandlové aroma a bílek spojíme v hmotu, kterou necháme chvíli odpočinout. Podle toho kolik barev marcipánu potřebujeme, si marcipán rozdělíme na kousky. Pak už jen přidáváme barvivo a jen vyvalujeme, nebo tvarujeme. Já si vezmu pás pečícího papíru , na něj položím marcipán, na něj dám druhý pás pečícího papíru a vyválím si placku, jakou potřebuji. :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.gebauerova.9 |24. listopadu 2013
Dělám bez bílků mám ho rovnou z cukrárny Odpovědět
petrapo |24. listopadu 2013
také tak dělám marcipán! je výborný! Odpovědět
Penelope |19. listopadu 2013
povedený! Odpovědět
Peggy89 |18. listopadu 2013
pěkný Odpovědět
Hanina |18. listopadu 2013
jako z pohádky! Odpovědět
mamca595|25. listopadu 2013
hezký povedl se Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!