ZÁKLAD NA KRÉM: Nejdříve si uvaříme pudink na krém. Z mléka, vanilkových cukrů a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink a za občasného míchání necháme vychladnout. KORPUS: Z pěti bílků vyšleháme pevný sníh. Pak vyšleháme pět žloutků s 250 g cukru, přidáme postupně všechny ingredience ( 225 ml oleje, 225 ml vlažné vody - nelijte ho tam celý spíš část a pak dolijte dle hustoty těsta, 350 g prosáté polohrubé mouky s práškem do pečiva) a nakonec zlehka vmícháme sníh. Těsto nalijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané dortové formy. Pečeme cca na 180 °C do zlatova (vyzkoušíme špejlí). Korpus necháme vychladnout. KRÉM: Do vlažného pudinku ručním elektrickým šlehačem vešleháme moučkový cukr a pak po kouskách změklé máslo. Důkladně vyšleháme a nakonec zašleháme rum (po jedné lžíci). Podle potřeby můžeme krém libovolně obarvit. KOMPLETACE: Korpus 2x rozřízneme a vždy namažeme nejdříve marmeládou a pak naneseme vrstvu krému - doporučuji si dát krém do cukrářské pytlíku na zdobení a nastříkat krém z pytlíku. Po naplnění obou pater, potřeme celý dort krémem a zdobíme dle vlastní fantazie :-)