Staňte se našimi fanoušky na:

Muzika - 4 porce

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Sušené ovoce propláchneme vodou, případně je trochu pokrájíme. Směs ovoce pak v hrnci zalijeme vodou, aby byla dostatečně ponořená. Následně přidáme hřebíček, celou skořici a směs necháme přes noc nabobtnat a rozležet. Druhý den ovoce mírně povaříme a podle chuti přidáme do jednotlivých porcí rum a citrónovu šťávu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |30. listopadu 2013
vyzkouším Odpovědět
Alma |30. listopadu 2013
Také si to pamatuji od babičky, a bylo to dobré. Určitě zkusím udělat. :-) Odpovědět
kocmaruska |12. června 2013
jé, to si pamatuju jako malá holka, dělávala to babička na Vánoce. Odpovědět
liza |7. ledna 2013
dobrota Odpovědět
Ája78|12. prosince 2014
Patří tam ještě vlašské ořechy a povidla,zahušťuje se strohaným perníkem. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!