Staňte se našimi fanoušky na:

Myslivecká pochoutka pana hajného

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky,osolíme,potřeme máslem,opepříme,zasypeme krájenou cibulí a zastříkneme vínem.Necháme přes noc odležet.Druhý den opečeme na sádle,přidáme na plátky nakrájená játra,houby a cibuli.Když je maso téměř měkké,přidáme trochu kečupu,zaprášíme moukou,přidáme brusinky,podlijeme vývarem a necháme chvíli povařit.Znovu přilijeme trochu vína a podle potřeby dochutíme citrónem a cukrem.Na talířích zdobíme játry,sekanou petrželkou a plátkem rajčete.Podáváme na chlebu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!