Staňte se našimi fanoušky na:

Myslivecké mleté maso

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • masox vývar
  • 1 lžička mletá paprika sladká
  • 1/2 lžičky mletá paprika pálivá
  • 1/2 lžičky rozmarýn
  • zadní mleté, 200 g hovězí
  • krkovice mletá, 300 g párek
  • 2 lžíce sádlo
  • 3 lžíce zakysaná smetana
  • sterilované, 2 lžíce žampióny
  • 2 dl bílé víno
  • 1 ks cibule
  • 3 stroužky česnek

Pracovní postup:

mícháme mleté maso se solí a pepřem,zasypeme sladkou a pálivou paprikou,nadrobno nakrájenou cibulí a rozmačkaným česnekem,rozmarýnem,dáme horký tuk( sádlo)dusit a postupně přiléváme víno a dále podle potřeby přiléváme vývar.Asi po 10 minutách přidáme žampióny celkově dusíme zhruba 20 minut,smetanu přidáváme před dokončenín.Množství šťávy si uděláme pomocí vína a vývaru podle potřeby. Příloha,brambory,chléb,rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!