Těsto: nejprve si připravíme "kvásek" - do vody, která by měla být pokojové teploty (alespoň 20°C) rozdrobíme kousiček droždí a vmícháme polovinu mouky (mouku použijeme vysokolepkovou). Pořádně zamícháme a necháme půl hodiny pod utěrkou kynout. Poté do kvásku vmícháme jogurt (cca 50g), sůl, mouku a prášek do pečiva (rovnou čajovou lžičku), vypracujeme lepivé těsto - je lepší těsto dělat vařečkou. Těsto potřeme dvěma lžícemi tuku (olej nebo rozpuštěné máslo), vyklopíme z mísy do rukou, trochu promáčkneme a vrátíme zpět do mísy, kterou přikryjeme utěrkou. Po čtvrt hodině potřeme těsto ještě lžící tuku, trochou tuku potřeme vál, těsto na něj vyklopíme a krátce prohněteme, pak znovu vrátíme na 15 minut odpočinout. Takto odpočaté těsto vyklopíme na namaštěný vál, prohněteme, rozdělíme na malé bochánky (6-8ks), pomoučíme a necháme 5 minut odpočívat. Rozpálíme WOK (asi na střední teplotu - ne úplně naplno), bochánek rozválíme na 3mm silnou placku a přeneseme do WOKu, překryjeme poklicí a minutu pečeme. Po minutě by měla být placka zespodu zlatavá a nahoře by měla mít "puchýře". Placku můžeme potřít trošičkou tuku a obrátit a zase pečeme pod poklicí minutu. Hotové placky balíme do čisté utěrky a postupně přidáváme nové a nové - placky trochu zvláční. Podáváme jako přílohu.