Staňte se našimi fanoušky na:

Nadívaná kachna

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřový bůček,uzené maso,kachní játra a srdce a žaludek spolu s houskami máčenými ve smetaně a drobně pokrájenou cibulí,umeleme na masovém strojku,pak směs okořeníme,osolíme,přidáme utřený česnek se solí a tři vejce.Vše dobře promícháme a přidáme na drobno pokrájené hříbky.Kachnu dobře očistíme a opláchneme a naplníme připravenou směsí a sepneme.Pečeme vpekáči v horké troubě za stálého podlévání vlastní šťávou.Podáváme s opečeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |18. září 2014
jde to i se sušenými houbami. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!