Na nádivku jemně nasekáme cibuli, uzené maso nakrájíme na kostičky a obojí orestujeme na sádle na pánvi. Potom stáhneme z ohně a necháme vychladnout. Nasekáme petrželku, rohlíky a papriku nakrájíme na kostičky. Rohlíky zalijeme mlékem a necháme je nasáknout, přidáme uzené maso, vejce, petrželku, rozpuštěné máslo a papriku. Pak dochutíme muškátovým oříškem, osolíme a promícháme. Koleno podélně rozkrojíme, vykostíme a rozložíme na plát, který osolíme a opepříme, potřeme nádivkou, stočíme a svážeme provázkem. Koleno pak posypeme grilovacím kořením, zabalíme do alobalu. Dáme do pekáče, podlijeme pivem a pečeme asi hodinu na 180°C. Pak maso vybalíme, vrátíme do pekáčku a upečeme dozlatova. Během pečení je podléváme pivem a přeléváme výpekem. Ke kolenu dáme naloženou zeleninu, hořčici a chleba.