Vlažné mléko promícháme v misce s rozdrobeným droždím, se lžičkou fruktafamu a lžící mouky. Kvásek zakryjeme utěrkou a necháme na teplém místě 15 minut vzejít. Zbytek mouky prosejeme do mísy společně se solí, přidáme kvásek, zbytek fruktafamu (z 20g), vanilkovou esenci, žloutek a smetanu a vypracujeme hladké tužší těsto. Mísu přikryjeme utěrkou a na teplém místě necháme těsto hodinu kynout. Během kynutí těsto několikrát propracujeme. Z těsta připravíme 8 stejně velkých kulatých nižších placiček, dáme je na plech vyložený pečícím papírem a necháme kynout dalších 10 minut. Placičky potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme 1 lžící fruktafamu smíchaným s trochou skořice a mandlovými lupínky a pečeme 5 minut při 200°, pak snížíme na 180° a pečeme ještě 12 minut dozlatova. Hotové necháme vychladnout. 2dl mléka na náplň přivedeme k varu. Ve zbylém mléce rozmícháme pudink s 1 lžící fruktafamu a směs přilijeme do vroucího mléka. Vaříme za stálého míchání 2 minuty a pak náplň v ledové vodním lázni za stálého míchání vychladíme. Vmícháme dotuha ušlehanou rostlinnou smetanu, žemličky prokrojíme a cukrářským sáčkem s řezanou trubicí ozdobně naplníme.