Staňte se našimi fanoušky na:

Nadívaný bůček s hráškem.

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček omyjeme, osušíme a opatrně vyřízneme hlubokou kapsu. Na pánev dáme sádlo rozehřejeme ho přidáme vejce, nakrájenou šunku na kostičky a hrášek. Vše dobře rozmícháme, okořeníme grilovacím kořením a mícháme dokud vejce neztuhnou. Vychladlou nádivkou naplníme kapsu, kterou zašijeme, nebo sepneme grilovacími jehlami. Oloupaný česnek posekáme nadrobno a potřeme jím bůček, osolíme a okmínujeme. Kůži můžeme lehce nařezat, aby se lépe propekla. Vložíme do pekáče, podlijeme vodou, přikryté pečeme na 180°C 1,5-2 hodiny. Podle potřeby podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jola |8. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Januse |2. dubna 2013
vypadá úžasně a určitě taky tak bude chutnat, vyzkouším Odpovědět
any20 |1. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
brahomira|2. dubna 2013
Mňam, mňam, to jsou muka, držím zrovna vysokoproteinovou dietu, ještě musím shodit 8 kg, ale rodině tímhle jídlem určitě udělám velikou radost. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!