Staňte se našimi fanoušky na:

Nádivka s játry

Autor receptu: pajunc (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Veku rozkrájíme na kostičky, zalijeme mlékem, v kterém jsme rozšlehali žloutky, opatrně promícháme a necháme nasáknout. Z bílků ušleháme sníh. Cibulku si opražíme, přidáme k ní játra a necháme zatáhnout, poté je osolíme a opepříme. Poté smícháme veku, játra, cibulku a pažitku, dochutíme a vmícháme sníh. Formu, ve které budeme nádivku péct, si vymažeme máslem, rozložíme na něj nádivku a dáme péct do předehřáté trouby na 200°C dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |30. května 2013
to bude dobrota Odpovědět
petra.stefanova.7 |30. května 2013
recept vypadá dobře, určitě zkusím Odpovědět
Bagorz |8. dubna 2013
Ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!