MAKOVÁ: 150g mletého máku, 3 dl plnotučného mléka, 60g krupicového cukru, sáček vanilkového cukru, 1/2 lžičky sušené citronové kůry, 1/4 lžičky mleté skořice - Do vlažného mléka nasypeme mletý mák, promícháme a krátce povaříme. Pak přidáme oba cukry, skořici a citronovou kůru, promícháme a nádivku vaříme na mírném ohni ještě asi 3 minuty.
POVIDLOVÁ: 150g švestkových povidel, 2 lžíce nasekaných mandlí, lžíce cukru, lžíce rumu, špetka mleté skořice, vlažná voda - Povidla zředíme, podle potřeby, vlažnou vodou, aby se dala dobře roztírat. Přidáme cukr, rum a nasekané mandle, nádivku ochutíme mletou skořicí.
TVAROHOVÁ: 250g měkkého tučného tvarohu, 3 lžíce krupicového cukru, 2 lžíce rozinek, 1 vejce, 1 sáček vanilkového cukru, lžička citronové šťávy -Rozinky smícháme s citronovou šťávou. Do tvarohu vmícháme vejce, oba cukry a na konec přidáme ochucené rozinky.