Toto jídlo se opravdu tak jmenuje, samozřejmě v holandském překladu. Při troše fantazie uvidíte na obrázku, proč. Připravíme si dlouhé ploché fazolové lusky. Konečky odřízneme a nakrájíme je na tenké, šikmé kousky. Dáme je vařit a vodu trošku posolíme. Fazolky můžeme uvařit i na páře. Budou o to zdravější a zůstanou krásně zelené. Bílé sterilované fazole propláchneme. Do menšího hrnce dáme mléko (které budeme potřebovat do pyré), převaříme je a přidáme do něj bílé fazole. V mléku je velmi dobře prohřejeme. Nyní uvaříme na čtvrtky rozkrájené brambory. Uvařené brambory slijeme, dáme je do jiného hrnce a přidáme máslo. Přes sítko na ně nalejeme horké mléko, ve kterém jsme ohřívali fazole a vymícháme pyré. Udělali jsme si tak přílohu. Pyré dáme na předehřáté talíře. Nyní si dáme do misky uvařené nakrájené fazolové lusky (to je jako ta tráva). Opatrně přimícháme bílé fazolky (to jsou ty zadečky). Tuto směs lehce navrstvíme na pyré. Fazolky jsou velmi chutné s kopečkem zakysané smetany. Podáváme s kvalitní šunkovou klobásou. Bez ní jsou Nahé zadečky vhodné i pro vegetariány. A můžeme jíst. Přeji dobrou chut.