Maso si nakrájíme na plátky a mírně naklepeme hřbetem ruky. Osolíme a opepříme z obou stran a necháme chvilku odpočinout. Připravíme si marinádu na naložení masa. Do misky nalejeme olej, do kterého pomalu metličkou zašleháváme hořčici, kečup, sojovou omáčku, worchester a nakonec povolený med. Směs vyšleháváma tak dlouho, až je jemná, bez hrudek a mírně pění. Poté do marinády přidáme asi 0,5lžíce grilovacího koření (lepší je pikantní) a 0,5 lžíce koření na steaky. Promícháme, aby se koření spojilo s marinádou. Maso namáčíme do marinády a skládáme do nádoby (plastový box s víčkem nebo větši zapékací miska. Maso vyskládáme na sebe a zalijeme zbytkem marinády. Je možné na vrch nakrájet na měsíčky cibuli. Maso pevně uzavřeme víčkem nebo alobalem a uložíme do lednice na min. 24 hodin. Naložené maso můžeme buď zprudka opékat na pánvi nebo je vhodné i na letní grilování. Podáváme s pečivem, zeleninovými saláty. Dobrou chuť!