Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládané lišky, moc dobré mnohokrát ověřeno

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lišky očistíme a uvaříme asi 1/5 hodiny. Malé skleničky dobře omyjeme a vyvaříme i s víčky. Vodu s octem smícháme, dáme vařit a přidáme koření. Povaříme. Do skleniček dáme houby asi 3 cm pod okraj, zalijeme nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme při 90 stupních 2x 45 minut. Necháme odležet alespoň 2 měsíce. Vydrží několik let, pokud se nesní.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |1. dubna 2013
Lišky nakládám každý rok, v lese u naší chaty jsou jich mraky. Mám skoro stejný recept, ale tady mě zaujal ten kmín, ten nepřidávám. Latos ho tedy zkusím přidat, uvidím, jak to pozmění chuť. Díky za inspiraci :-)) Odpovědět
Anna1960 |26. března 2013
je najít ty lišky a není co řešit Odpovědět
Bagorz |25. března 2013
..už jenom ty lišky najít :-))) Odpovědět
jana.h |24. března 2013
vyzkouším Odpovědět
jebik|26. března 2013
skusím Odpovědět
Jean|25. března 2013
už se těším do lesa Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!