Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládané smažené tofu

Autor receptu: Trrri (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na marinádu: smíchejte med, sojovou omáčku (nějakou kvalitní!), jemně nastrouhaný zázvor, česnek a případně ješt anýz, ale ten nemusí být. Bílé tofu nakrájejte na kostky nebo plátky a osmažte. Pak naložte do marinády. V té nechte marinovat asi dvě hodiny a poté obalte v sezamovém semínku a osmažte. Podávejte s rýží a případně ještě dušenou zeleninou. (Mrkev, pórek, papriky (fantazii se meze nekladou), bambusové nebo jiné výhonky nakrájet, v pánvi podusit, okořenit zbytkem marinády.)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |7. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!