Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný bůček

Autor receptu: trnecek (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček vaříme asi 3/4 hodiny, s 12 stroužky česneku, 5 celými pepři, 5 bobkovými listy a se solí. Necháme vychladnout a naloží se do nálevu, který uděláme z daných ingrediencí. Zabalíme do alobalu a necháme marinovat až 4 dny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vera.sucha.50 |6. června 2013
1+ po naložení už je potom ke konzumaci??? Odpovědět
jola |8. května 2013
dobrota Odpovědět
trnecek |13. března 2013
To jsem moc ráda :) Odpovědět
Jan |12. března 2013
Vyzkoušel jsem , je moc dobrý, prostě mnamka. Odpovědět
Jan |7. března 2013
Vypadá to pěkně, každopádně vyzkouším. Odpovědět
katy9 |3. února 2013
dělám podobně Odpovědět
jola |29. ledna 2013
dělám podobně Odpovědět
petr.helman.5|8. února 2013
Určitě vyzkouším.Bůček patří do zdravé výživy. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!