Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný hermelín Klasik

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
121× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelíny podélně rozkrojíme, potřeme prolisovaným česnekem a vložíme dovnitř kolečka cibule a opepříme. Hermelíny přiklopíme, propíchneme párátkem a vložíme do sklenice. Mezi hermelíny ještě přidávám cibuli. Zalijeme olejem a dosypeme zbytek ingrediencí. Nechávám uležet 6-10 dní v pokojové teplotě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |15. května 2013
Vypadá výborně! Odpovědět
Daninka |14. května 2013
zajímavé Odpovědět
Semyaza |14. května 2013
super Odpovědět
honzíček |14. května 2013
jestli to tak dluho u nás v lednici vydrží Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
Jerry13 |13. května 2013
super ;)) Odpovědět
Michi |13. května 2013
máme zrovna v lednici, přidávám i bazalku a jarní cibulku Odpovědět
Mišička |12. května 2013
Prostě božíííí Odpovědět
suchohribek |11. května 2013
hermelin mame radi Odpovědět
lucie.l.farova |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!