Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný králík

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek si prolisujeme a smícháme s olejem, kořením a solí. Jednotlivé porce králíka tímto potřeme a necháme přes noc marinovat. Pečeme 2 - 2,5 hodiny, dle potřeby podléváme vodou, ale moc to potřeba není. Podáváme s různě upravenými bramborami - jen tak vařenými, bramborovou kaší nebo s hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
jana.remkova.7 |12. března 2013
U nás se tento králík jmenuje béřovický. Na žebříku králíků zatím svou chutí vede:-) Odpovědět
Jirinaja |11. března 2013
králíka máme rádi, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!