Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný pikantní bůček

Autor receptu: Horalka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
273× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1kg bůčku bez kosti vaříme se solí, 12 stroužky česneku, 5 bobkovými listy a 5 celými pepři. Připravíme si kašičku z 15 stroužků česneku utřených se solí, pepř, kari, sladká paprika, grilovací koření, špetka chilli a worcester - možno dle chuti doladit. Touto směsí potřeme horký uvařený bůček, zabalíme do alobalu a dáme na 6-7 dnů do lednice uležet. Pak krájíme plátky, je to výborné, pikantní, vyzkoušejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zlatica.nemethova|13. prosince 2013
vypadá dobře Odpovědět
simsonhoumr|27. listopadu 2013
vypadá dobře udělam si ho na silvestra :-) Odpovědět
bmiska88|26. listopadu 2013
supr Odpovědět
ivana.ka.1|18. listopadu 2013
to nevím ,ale to ho bobkového listu je moc Odpovědět
mamca595|13. listopadu 2013
ukládám a vyzkouším, vypadá to nádherně :-) Odpovědět
Kopretina007|12. řijna 2013
jé, se mi to vložilo dvakrát, pardon Odpovědět
Kopretina007|12. řijna 2013
určitě chutné Odpovědět
Kopretina007|12. řijna 2013
určitě chutné Odpovědět
JarcaPralinka|12. řijna 2013
hmm zkusím Odpovědět
vivianr|14. srpna 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!