Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný pikantní bůček

Autor receptu: Horalka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
273× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1kg bůčku bez kosti vaříme se solí, 12 stroužky česneku, 5 bobkovými listy a 5 celými pepři. Připravíme si kašičku z 15 stroužků česneku utřených se solí, pepř, kari, sladká paprika, grilovací koření, špetka chilli a worcester - možno dle chuti doladit. Touto směsí potřeme horký uvařený bůček, zabalíme do alobalu a dáme na 6-7 dnů do lednice uležet. Pak krájíme plátky, je to výborné, pikantní, vyzkoušejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

libunna|1. srpna 2013
nikoliv z bůčku, ale z krkovičky ...... s paprikou a česnekem....s kari a česnekem....bezkonkurečnní na rautu svatby mé dcery.... Odpovědět
Triada|24. června 2013
opravdu výborné, vyzkoušeno Odpovědět
kulkas|9. června 2013
lákavé 1* Odpovědět
bresta|7. června 2013
Dělám jej,když přijdou přátelé.Parádní.Doporučuji Odpovědět
pajaval|7. června 2013
užasné,už jsem vyzkoušela Odpovědět
jindra.sofronova|6. června 2013
Vyzkouším :) Odpovědět
mokilko|30. května 2013
mnam Odpovědět
mijavice|19. května 2013
bezva vyzkouším. Odpovědět
Michaela Vavrlová|14. května 2013
taky mám na to chut;o) Odpovědět
najamilik|9. května 2013
mnam :D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!