Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný pikantní bůček

Autor receptu: Horalka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
273× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1kg bůčku bez kosti vaříme se solí, 12 stroužky česneku, 5 bobkovými listy a 5 celými pepři. Připravíme si kašičku z 15 stroužků česneku utřených se solí, pepř, kari, sladká paprika, grilovací koření, špetka chilli a worcester - možno dle chuti doladit. Touto směsí potřeme horký uvařený bůček, zabalíme do alobalu a dáme na 6-7 dnů do lednice uležet. Pak krájíme plátky, je to výborné, pikantní, vyzkoušejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mateska|6. května 2013
To vypadá dobře Odpovědět
šupina73|6. května 2013
taky dělám,je to výborné Odpovědět
luci.s.nesvadbova|3. května 2013
to vypadá dobře Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
mnam Odpovědět
marie.hlavackova.73|30. března 2013
to byla dobrota Odpovědět
jebik|28. března 2013
ukládám a vyzkouším :) Odpovědět
DEVERUS|11. března 2013
udělám Odpovědět
maikylook|22. února 2013
to je mňamka Odpovědět
hana.deustchova|30. ledna 2013
Ja to dělám už 5let a je to dobrutka Odpovědět
ali|27. ledna 2013
určitě vyzkouším,ať žije žlučník !!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!