Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný pikantní bůček

Autor receptu: Horalka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
273× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1kg bůčku bez kosti vaříme se solí, 12 stroužky česneku, 5 bobkovými listy a 5 celými pepři. Připravíme si kašičku z 15 stroužků česneku utřených se solí, pepř, kari, sladká paprika, grilovací koření, špetka chilli a worcester - možno dle chuti doladit. Touto směsí potřeme horký uvařený bůček, zabalíme do alobalu a dáme na 6-7 dnů do lednice uležet. Pak krájíme plátky, je to výborné, pikantní, vyzkoušejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |2. září 2013
dobrý Odpovědět
Lucie Dubská |1. srpna 2013
Mnam Odpovědět
moniskaaa |16. července 2013
nejlepsi :) Odpovědět
Teris19 |11. července 2013
zkusím :) Odpovědět
Márč |29. června 2013
Opravdu zajímavé, ukládám...:-) Odpovědět
Bohu |25. června 2013
vypadá krásně, určitě vyzkouším Odpovědět
miri3 |16. června 2013
dobrota Odpovědět
silvie.andrejkova |11. června 2013
vyzkouším:-)) Odpovědět
hana.molcarova |10. června 2013
vyzkoušeno a výborné :) Odpovědět
PetulkaH |8. června 2013
to by si chlapi dali:-)vyzkoušim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!