Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný pikantní bůček

Autor receptu: Horalka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
273× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1kg bůčku bez kosti vaříme se solí, 12 stroužky česneku, 5 bobkovými listy a 5 celými pepři. Připravíme si kašičku z 15 stroužků česneku utřených se solí, pepř, kari, sladká paprika, grilovací koření, špetka chilli a worcester - možno dle chuti doladit. Touto směsí potřeme horký uvařený bůček, zabalíme do alobalu a dáme na 6-7 dnů do lednice uležet. Pak krájíme plátky, je to výborné, pikantní, vyzkoušejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |7. června 2013
jé musím vyzkoušet i když držím dietu Odpovědět
maruskaji |4. června 2013
Ukládám. Odpovědět
Mona22 |1. června 2013
zkusím :) Odpovědět
klokan81 |1. června 2013
zkusím Odpovědět
brenda |30. května 2013
to vypadá výborně Odpovědět
katy9 |22. května 2013
dobrota Odpovědět
beaa |19. května 2013
mnam Odpovědět
Jindriska8 |18. května 2013
Tak to můžu Odpovědět
Michi |16. května 2013
like Odpovědět
lucie.urbankova.5 |15. května 2013
mňam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!