Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný pikantní bůček

Autor receptu: Horalka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
273× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1kg bůčku bez kosti vaříme se solí, 12 stroužky česneku, 5 bobkovými listy a 5 celými pepři. Připravíme si kašičku z 15 stroužků česneku utřených se solí, pepř, kari, sladká paprika, grilovací koření, špetka chilli a worcester - možno dle chuti doladit. Touto směsí potřeme horký uvařený bůček, zabalíme do alobalu a dáme na 6-7 dnů do lednice uležet. Pak krájíme plátky, je to výborné, pikantní, vyzkoušejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

gagous007 |13. května 2013
hned bych si dala Odpovědět
lucikpucik |12. května 2013
mám podobný recept a supér Odpovědět
A |11. května 2013
hezké fotky Odpovědět
Hospodyňka |11. května 2013
Dášo já se klidně stavím a pomůžu Vám s tím:) Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |10. května 2013
vypadá lákavě škoda že to nejím ale nějaký pokusný králík se najde Odpovědět
monika81v |10. května 2013
mňaminky Odpovědět
Hospodyňka |10. května 2013
výborné! Odpovědět
Juana |10. května 2013
hmmm....musim vyzkouset Odpovědět
jola |8. května 2013
dobrota Odpovědět
suchohribek |6. května 2013
vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!