Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný pikantní bůček

Autor receptu: Horalka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
273× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1kg bůčku bez kosti vaříme se solí, 12 stroužky česneku, 5 bobkovými listy a 5 celými pepři. Připravíme si kašičku z 15 stroužků česneku utřených se solí, pepř, kari, sladká paprika, grilovací koření, špetka chilli a worcester - možno dle chuti doladit. Touto směsí potřeme horký uvařený bůček, zabalíme do alobalu a dáme na 6-7 dnů do lednice uležet. Pak krájíme plátky, je to výborné, pikantní, vyzkoušejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |30. dubna 2013
mám pocit, že podobný recept jsem kdysi měla a ztratila, ukládám Odpovědět
T3r3z |15. dubna 2013
Vypadá to skvěle! :-) Odpovědět
Jirulle |7. dubna 2013
mňam Odpovědět
Anna1960 |31. března 2013
krásně nezdravá dobrota Odpovědět
daja55 |30. března 2013
to dělám a je to výborný Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
any20 |17. března 2013
ten je to můžu Odpovědět
Romik |16. března 2013
Tak ten mám rada Odpovědět
Jan |12. března 2013
dnes jsem to nevydržel a po pěti dnech téměř polovinu - sežral-, no mnamka. Horalko, díky ! Odpovědět
Aidel |10. března 2013
To až uvidí mamina, ta bude slintat :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!