Staňte se našimi fanoušky na:

Nákyp s ciabattou a parmazánem

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve nastrouháme parmazán najemno. Pak všechna vejce rozklepneme a společně s oběma druhy smetany vyšleháme. Vzniklý krém výrazně okořeníme solí, mletým pepřem a muškátovým oříškem. Vmícháme 75g parmazánu. Chléb nakrájíme na plátky a tence je potřeme máslem. Zapékací formu vymažeme tukem. Krajíce naskládáme do vymazané formy a přelijeme je parmazánovou smetanou. Necháme přibližně čtvrt hodiny odležet. Nakonec vše posypeme zbylými 25g sýra, pak v předehřáté troubě při teplotě kolem 175°C zapékáme přibližně 45 minut dozlatova. Hotový nákyp vyjmeme z trouby a ihned podáváme ještě horký.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!