Staňte se našimi fanoušky na:

Nákyp z čekankového puku

Autor receptu: zdenkai (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čekanku podélně rozpůlíme a vykrojíme košťál.Na velké pánvi rozpustíme máslo a čekanku na mírném teple opékáme asi 5 minut,přidáme cibuli,šunku nakrájené na jemno a dusíme ještě dalších 5 minut,vmažeme si nákypovou formu,čekanku na pánvi zalejeme pomer.šťávou a vývarem s 1/3 smetany,povaříme,osolíme a opepříme,přendáme do nákypové formy,zbytek smetany okořeníme muškátovým oříškem ,osolíme,opepříme ,trošku osladíme a přidáme pomer.kůru,nalejeme na čekanku a zapékáme v předehřáté troubě asi 5-8 minut.Podáváme s rýží

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ivulinda(Ivka) |6. dubna 2013
pěkně barevné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!