Staňte se našimi fanoušky na:

Nákyp zo špenátu

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • máslo (na formu)

Pracovní postup:

40 g masla, 40 g múky, 10 g cibule, 300 g špenátu, 20 g masla na formu, 3 vajcia, soľ, 2 dl mlieka, čierne korenie Na masle speníme postrúhanú cibuľu, primiešame múku, trochu popražíme, rozriedime mliekom a povaríme na kašu. Do vychladnutej kaše zamiešame žĺtky, soľ, špenát (uvarený, scedený, posekaný), čierne korenie a z bielkov tuhý sneh. Masu dáme do vymastenej nákypovej formy a upečieme. Namiesto špenátu môžeme dať aj inú zeleninu. Podávame so zemiakovou kašou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dědeček Hříbeček |5. června 2014
1*** Odpovědět
pajunc |12. listopadu 2013
vypadá to úžasně, díky za recept! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!