Staňte se našimi fanoušky na:

Naložená bílá ryba

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ryby zbavte šupin, vykuchejte a naporcujte. Řádně osolte a porce uložte na 48 hodin a do lednice. Pak je opláchněte. Svařte půl litru vody s octem, nalijte ji na ryby a nechte je dalších 48 hodin odpočívat v chladu. Pak šupináče stáhněte z kůže a vyjměte páteř i větší kosti. Potom připravte kořeněný nálev: v půl litru vody s octem povařte nakrájenou zeleninu, koření a cukr. Nakrájejte ryby na kostky či proužky, proložte je zeleninou a zalijte nálevem. K dokonalosti jim už chybí jen několikadenní odležení v chladu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |29. září 2014
1+++ Odpovědět
planeta |10. dubna 2013
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
LenkaK|23. prosince 2013
Olina.olga nejen, že recept kompletně opsala z Apetitu, ještě použila i původní fotku z tohoto časopisu. To vše samozřejmě bez uvedení zdroje či skutečného autora. Nač se trápit autorskými právy, že? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!