Staňte se našimi fanoušky na:

Námořnické maso

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na drobné kousky, vložíme do cibulového základu a dusíme pod pokličkou za občasného podlití vodou, až je maso měkké. Brambory nakrájíme na tenké plátky, osolíme, opepříme a urovnáme z nich vrstvu do zapékací mísy. Na brambory nakrájíme vrstvu syrové cibule. Jako další vrstvu klademe udušené maso a na ni opět brambory, osolíme a dáme zapéct. Po chvíli zapékání zalijeme červeným vínem a dopečeme, až jsou brambory zcela měkké.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sona |5. ledna 2013
Nádhera :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!