Těsto: Připravíme si směs z mouky, solamylu a prášku do pečiva. Žloutky vyšleháme s dvěmi třetinami cukru do pěny, přidáme vanilkový cukr, citronovou kůru a po částech přidáme vodu a přibližně polovinu směsi. Z bílků si ušleháme tuhý sníh, do kterého pidáme zbývající cukr. Sníh zlehka zamícháme do těsta a postupně přidáme i zbytek směsi s moukou. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy. Vložíme do předehřáté trouby na 200°C na 10 minut a poté troubu stáhneme na 170°C a pečeme ještě asi půl hodiny. Krém: cukr krupice (4 lžíce), vanilkový pudink (1 balení), máslo (250 g), mléko (500 ml) Připravíme si pudink dle návodu na balení - mléko, pudink, 2 lžíce cukru. Pudink po uvaření necháme vychladnout do pokojové teploty - často mícháme aby nám nevznikl škraloup. Vyšleháme si máslo (též pokojová teplota) se dvěmi lžícemi cukru a do něj zašleháváme po lžících vychladlý pudink. Krém můžeme obarvit potravinářským barvivem.