Piškotové těsto Nejdříve oddělíme bílky a žloutky vajíček. Žloutky a 60 g cukru moučka ušleháme do husté pěny. Poté v jiné misce ušleháme bílky a 60 g cukru. Obě směsi a kypřící prášek a 120 g polohrubé mouky opatrně a pomalu smícháme dohromady. Těsto je hotové, pečeme na 170°C. Nyní záleží na tom, jak velký a kolika patrový dort chceme mít. Těsto pečeme nejlépe již v kulatém tvaru, v dortové formě, abychom ho pak nemuseli okrajovat a neměli zbytečně mnoho odpadu. Krém Uvaříme klasický pudink, což znamená, že dáme do hrnce 300 ml mléka (trošku mléka bokem odlijeme do hrnku), mléko přivedeme k varu a poté nalijeme pudink rozmíchaný v hrnku v trošce mléka. Pudink necháme za stálého míchání 2 minuty bublat, poté odstavíme z plotny a necháme zchládnout. Mezitím vyšleháme máslo s cukrem a postupně pomalu do máslo zašleháváme pudink. Krém je hotový. Krém můžeme poté rozdělit na části do jednotlivých misek a přidat různé barvy potravinářského barviva. Dort poté po rozkrojení vypadá krásně barevně. Nyní bereme postupně piškotové těsto, natíráme ho krémem, opět položíme těsto, opět krém. Na závěr dort ze všech stran potřeme krémem. Můžeme dozdobit, já to obvykle dělám kupovanými tubami od Dr.Oetkra, jsou barevné, chutné, člověk ušetří mnoho času a práce.