Staňte se našimi fanoušky na:

Náš domácí kečup

Autor receptu: sylviasek (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do velkého kastrolu dáme omytá rozpůlená rajčata, jablkam, ostružiny a cibuli. Přidáme ostatní suroviny a vaříme až do zhoustnutí. Vaří se zhruba 2 hodiny. Poté vyberte celé koření a kečup rozmixujeme. Přes síto propasírujeme a ještě horký sirup dáváme do skleniček. Ty poté sterilujeme asi 20 minut na 85°.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |25. ledna 2014
dobrý Odpovědět
allys89 |11. září 2013
super ;) Odpovědět
Hrabča |21. května 2013
supr Odpovědět
miuka |16. května 2013
tak ten znám a je výborný. také jsme ho dělávali. Odpovědět
Kiki.18|25. ledna 2014
dávám do oblíbených a někdy vyzkouším! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!