Staňte se našimi fanoušky na:

Náš domácí kečup dle maminky

Autor receptu: zimolka (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata nakrájíme na poloviny, jablka oloupeme a vykrojíme jadřince. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Do asi 7 l hrnce dáme rajčata, jablka a cibuli. Přidáme ostatní suroviny a vaříme 1,5 hodiny pod pokličkou a pak půl hodiny bez pokličky. Občas promícháme a pak ponorným mixérem rozmixujeme a propasírujeme přes měkký cedník. Dáme do sklenek. Sterilujeme při 80°C na 20 minut. Kečup je trochu řidší, tak se může popř. přidat více jablek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

oliv |7. července 2013
zkusím Odpovědět
marie.lajtkepova|23. června 2013
zajímavý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!