Nejprve si připravíme čokoládový krém. V hrnci ve vodní lázni šleháme vajíčka a cukr. Když je hmota pořádně hustá, odstavíme a zašleháme nalámanou čokoládu a pomalu přidáváme máslo. Šleháme tak dlouho, než se máslo úplně rozpustí. Poté si uděláme krém vanilkový. Z mléka, cukru, vanilky a pudinkových prášků uvaříme hustý krém, který za stálého míchání necháme vychladnout. Pak krém rozšleháme a přidáme máslo nakrájené na malé kousky. Šleháme asi 5 minut, aby byl krém hladký a našlehaný. Hotové krémy dáme vychladit a jdeme vytvořit 3 korpusy na dort. Nejdříve si oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme sníh. Ze žloutků, cukru a 6 lžic vody ušleháme hustou pěnu, do které pomalu přidáváme mouku s práškem do pečiva. Nakonec opatrně vmícháme sníh. Nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy (kulaté). Korpus pečeme při 180 °C asi 15 minut, dokud nemá korpus zlatou barvu. Vychladnutý piškot rozkrojíme tak, aby nám vznikly 3 samostatné korpusy. První kus necháme v původní velikosti, druhý nožem obkrojíme zhruba o 5 cm dokulata a třetí o 8 cm. Musí nám vzniknout 3 kusy různých velikostí, které se naskládají na sebe. Na největší korpus naneseme vrstvu vanilkového krému, přiklopíme střední velikostí dalšího korpusu. Ten namažeme čokoládovým krémem a nahoru přiklopíme nejmenší kus korpusu, který potřeme oběma vrstvy krému. Zbylé krémy natřeme na celý dort po stranách tak, aby nikde na dortu nezbylo volné piškotové místo. Ovocem (já použila kompotované maliny a jahody) ozdobíme dort podle vlastního uvážení. Necháme vychladnout a můžeme podávat. Čokoládový krém: 4 ks vajíček 4 lžičky třtinového cukru 200 g čokolády 250 g másla Vanilkový krém: 1/2 l mléka 120 g cukru krupice 2 balíčky vanilkového pudingu 250 g máslo 1 ks vanilkového cukru Korpusy: 60 g polohrubá mouka 400 g cukr 6 lžic teplé vody prášek do pečiva 5 ks vajec Na ozdobu 1 x kompotované třešně 1x kompotované jahody (Může být z jakéhokoliv ovoce- i čerstvého)