Staňte se našimi fanoušky na:

Neobyčejná játrová omáčka

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drobně pokrájenou cibuli usmažíme dozlatova na sádle, zasypeme moukou, usmažíme světlou jíšku a zředíme ji vývarem, dobře rozšleháme, přidáme koření, sůl a vaříme nejméně 20 min, pak ji přecedíme. Opláchnutá játra jemně oškrábeme na prkénku, rozmícháme ve 3 lžících vývaru, přidáme do omáčky a za stálého míchání povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Katty148 |11. května 2013
mňam, přidávám k oblíbeným :)) Odpovědět
eviti |11. května 2013
tu neznám -v yzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!