Staňte se našimi fanoušky na:

NEPEČENÁ ČOKOLÁDOVÁ TORTA

Autor receptu: misha24 (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • přísady jsou uvedené v postupu

Pracovní postup:

Ingredience: 10 ks oblátky , 200 g čokolády s mandľami, 200 g čokolády s lieskovcami, 250 g masla , 250 g cukru, 6 ks čerstvé žĺtky Na polevu: 200 g čokolády na varenie, 100 g stužený tuk Postup: Nad parou vo vodnom kúpeli ich nechajte rozpustiť a potom vychladnúť, ale nie stuhnúť. Elektrickým šľahačom vyšľahajte maslo s polovicou cukru do peny. Žĺtky vyšľahajte s druhou polovicou cukru. Pokiaľ nemáte domáce vajíčka, pre istotu ich vyšľahajte do stuhnutia nad parou , aby ste predišli prípadným zdravotným problémom. Žĺtky s cukrom vmiešajte do masla až po vychladnutí, ináč by sa krém zrazil. Do tejto hmoty pridajte rozpustenú čokoládu a vyšľahajte do peny. Krémom potrite postupne všetky oblátky (stačí iba vrchnú časť) a takto natreté ich ukladajte na seba. Vrch a boky tiež ale veľmi jemne potrite zbytkom krému. Dáme do chladničky do druhého dňa odležať. Vychladnutú tortičku polejete polevou a necháte stuhnúť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |4. prosince 2014
like Odpovědět
Marťula09 |12. dubna 2014
uloženo Odpovědět
misha24 |27. ledna 2014
teším sa !!! Odpovědět
yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Jindriska8 |3. řijna 2013
Dobrota! Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
vypada pekne Odpovědět
luciedostal |4. května 2013
vyzkouším Odpovědět
stanicka007 |12. března 2013
Za mě říkám, žádný zázrak. Odpovědět
Zorushka |1. února 2013
Je vynikající Odpovědět
edita.mickova |24. ledna 2013
vyzkoušíme,akorát něco pro mě,vypadá to rychlé! :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!