Čokoládová srdíčka s lískovými oříšky
100
4
4
Pozn.: Přesné ingredience na výrobu polevy jsou zmíněny v samotném textu (nejsou uvedeny ve výchozích ingrediencích, viz. výše). Spodní vrstva: Připravte si čtvercovou formu 20 x 20 cm. V malém kastrolku na mírném ohni rozpusťte máslo. Vmíchejte kakao, nerafinovaný cukr a kukuřičný sirup. Přiveďte k varu a 1 minutu povařte. Odstavte a vmíchejte grahamovou strouhanku. Přendejte směs do připravené formy a lehce stlačte. Poleva: Pozvolna rozpusťte nahrubo nasekanou hořkou čokoládu (125 g) v nádobě s dvojitým dnem. Nalijte rozpuštěnou čokoládu na spodní vrstvu. Nechte chladit v lednici alespoň 2 hodiny, aby koláč ztuhl. Nakrájejte na řezy.