V předstihu si připravte podle návodu barevné želé, každý tón rozlijte zvlášť do misek s plochým dnem a nechte ztuhnout. K sušenkové drti přidejte do misky máslo a vařečkou všechno propracujte. Sušší drobenku rozložte rovnoměrně do pekáčku (asi 40x25cm velkého) s pečícím papírem, vrstvu upěchujte. Práškovou želatinu zalijte v kastrůlku vodou a nabobtnalou na mísrném ohni za stálého míchání zahřejte (max. do 60°C), dokud se úplně nerozpustí. Zvlášť vymíchejte tvaroh s oběma druhy cukru, 2-3 lžíce tvarohové hmoty propracujte metličkou s vlažnou želatinou v kastrůlku a vymíchaný základ zašlehejte do celkového množství náplně. Zároveň nasekejte na kousky plátky barevného želé, vmíchejte do tvarohu a hned rozetřete na sušenkový plát v pekáčku. Nechte v chladu ztuhnout. Bananány nakrájejte na plátky a zakapané citronovou šťávou rozložte po celé ploše ztuhlého základu. Mezi banánová kolečka rozdělte rozpůlené bobule vína (menší nechte vcelku)). V jahodovém džusu nechte nabobtnat červené želé, pak tekutinu převařte (cca 1 minutu), odstavte a jak začne želírovat, rozlijte ji na povrch s ovocem. Dezert nechte, nejlépe do druhého dne, v chladu uležet.