Staňte se našimi fanoušky na:

Nepečený máslový koláček

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do másla vmíchejte nadrcené sušenky. Udělejte si z alobalu formu pr. 10 cm, dejte ji na tácek, upěchujte do ní hmotu a dejte do lednice ztuhnout. Když je korpus tuhý, připravte podle návodu želatinu a vmíchejte do ní oslazený tvaroh. Přendejte na korpus a dejte do lednice ztuhnout. Pak okraje z alobalu odeberte a koláč nakrájejte na osminky. Zdobit můžete libovolným ovocem, případně zavařeninou nebo želé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!