Staňte se našimi fanoušky na:

Nepečený Oreo cheesecaka

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

300 g sušenek rozmixujeme nebo rozdrtíme a smícháme se změklým máslem. Vzniklou hmotu rozprostřeme do dortové formy a dobře umačkáme. Mascarpone smícháme s tvarohem a oběma cukry. Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni a zchladlou vmícháme do tvarohové hmoty. Šlehačku dobře ušleháme a také vmícháme. Nakonec přimícháme želatinový ztužovač, připravený podle návodu na obalu. Na sušenkovou vrstvu ve formě natřeme třetinu krému, na ni naskládáme dokola sušenky, překryjeme je další třetinou krému a naklademe druhou vrstvu sušenek. Navrch opatrně naneseme zbytek krému. Několik sušenek rozdrobíme a cheesecake posypeme. Dozdobíme zbylými sušenkami a dáme ztuhnout do chladu na několik hodin, ale lépe na celou noc.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |26. dubna 2014
Sakra, proč tady není možnost opravit překlep v názvu????? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!