Staňte se našimi fanoušky na:

Nepečený sladký chlebíček - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Želatinu necháme nabobtnat v 80 ml studené vody, ze smetany ušleháme pevnou šlehačku. Tvaroh osladíme moučkovým a vanilkovým cukrem, želatinu zahřejeme skoro k bodu varu a vmícháme do tvarohu, přidáme šlehačku. Dno formy (objem asi 1l) na chlebíček, vyložíme piškoty a zakryjeme je asi polovinou tvarohové náplně. Do středu formy vmáčkneme do tvarohu celé jahody. Vlijeme zbytek náplně a přidáme, ve dvou vrstvách, piškoty. Formu dáme na 2 hodiny do chladničky a chlebíček necháme tuhnout. Před podáváním ho na chviličku postavíme do nádoby s horkou vodou, pak vyklopíme a nakrájíme. Nakonec ozdobíme šlehačkou a jahodami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!