Maso opečeme na pánvi na lžíci oleje, společně s cibulkou, občas podlijeme, opepříme, můžeme přiklopit. Rajčátka vložíme do trošky rozpáleného oleje a za občasného zamíchání zlehka opékáme. Po chvíli přidáme pórek. Vodu osolíme, rozemneme polovinu oregana a přivedeme k varu. Kápneme trošku oleje a vložíme nudle. Vaříme 3 minuty od doby varu. Rajčátka rozmačkáme, jen aby praskla, opepříme, dáme polovinu italského koření, sójovou omáčku, 2. polovinu oregana a nasekaný stroužek česneku. Zakápneme vodou a přidáme bazalku. Vodu necháme zredukovat na minimum a vypneme. Maso odkryjeme, přidáme 2. polovinu italského koření, eventuálně zakápneme lžičkou sójovky. K měkkému masu přidáme rajčatovou směs a můžeme servírovat. Pokrm připomíná italskou kuchyni, ale nápad se zrodil v mé české hlavě, neboť se nám urodila malá balkónová rajčátka a také jsem potřebovala zpracovat kousek přepychového bůčku. Pro ty, co mají ocelový jícen, krk, jazyk a žaludek a snesou ostřejší jídlo, doporučuji přidat kousek papričky.