Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny, pak lehce vmícháme mouku prosátou s prdopeč a těsto pak nalijeme do vymazané a vysypané dortové formy (24 cm). Pečeme asi 45 minut na 175°C. Po upečení necháme ve formě vychladnout, vyklopíme a vodorovně překrojíme napůl. Mléko s vanilkovým cukrem a karobem (nebo kakaem) přivedeme k varu, odstavíme a rozpustíme v něm nugátové bonbony a necháme v ledničce do druhého dne. Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny a spojíme s vychladlým nugátovým mlékem, část krému si odložíme a zbytkem krému potřeme obě části korpusu, slepíme je na sebe a dáme do ledničky ztuhnout. Dort potřeme čokoládovou polevou, po obvodu nastříkáme odložený krém a nakonec povrch ozdobíme čerstvým ovocem.