Staňte se našimi fanoušky na:

Obalený kapr

Autor receptu: Vendula (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce kapra osolíme, ochutíme česnekem, obalíme v hladké mouce, rošlehaném vejci a nakonec ve strouhance, kterou smícháme půl na půl s nastrouhaným sýrem.Na rozpáleném tuku usmažíme dozlatova.Necháme okapat na papírovém ubrousku .Podáváme pokapané horkým máslem a ozdobené citronem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!