Staňte se našimi fanoušky na:

Obalovaný kapr ve strouhance s vínem

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Podkovy zalijeme mlékem a necháme 2 hodiny uležet. Porce vyjmeme, osušíme a osolíme. Kapra střídavě obalíme v mouce, pak v rozšlehaných vejcích s vínem a nakonec ve strouhance. Smažíme na oleji dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!